display adverteren

Hoe start ik met Display adverteren?

Maak een afspraak
Online adverteren

Een krachtige visuele advertentie met display adverteren.

Display advertising is het tonen van doelgroepgerichte advertenties op websites of social media kanalen (zoals Facebook). Doordat deze advertenties kunnen bestaan uit banners, interactieve afbeeldingen of video is het een zeer visueel middel.

Het is een uitermate geschikte manier om naam- of merkbekendheid op te bouwen en als gevolg meer succesvolle doelen te realiseren.  Daarnaast kan je het in veel verschillende formaten laten verschijnen (zowel op computer, tablet of mobiele telefoon) en tijdens elke fase van de klant zijn reis naar jouw organisatie.

Merk je dat een bestaande klant op je webwinkel zijn winkelwagentje verlaten heeft voordat hij iets gekocht heeft? Dan kan je via retargeting het (nog) niet aangekochte product terug ter zijn attentie brengen waardoor je deze bezoeker mogelijks wel over de aankoopstreep trekt en een aankoopdoel (lees: conversie) succesvol bereikt is.

5 voordelen
van display ads

  • Merkbekendheid opbouwen
  • Productbekendheid genereren
  • Het aantal verkopen verhogen
  • Meer leads genereren
  • Groot bereik van klanten
Ik wil meer informatie

Start vandaag zelf een succesvolle campagne!

En ontvang meer bezoekers, meer effectieve leads en meer inzicht.

Ik start vandaag nog!

Wanneer gebruik je display advertenties?

Volgens Google bereikt het Display Netwerk van Google wereldwijd 90% van alle internetgebruikers via miljoenen websites, nieuwspagina’s, … . Uiteraard is het zeer belangrijk om vooraf de juiste doelen te bepalen; welke doelgroep (lees: de juiste mensen) wil je bereiken en welke maatstaven staan er tegenover. Eenmaal deze zorgvuldig zijn bepaald is het belangrijk om continu het succes van de campagne te meten en zo nodig aan te passen.

Wil je van start gaan met display advertenties? Dan gaan we samen op zoek naar nieuwe klanten en richten de focus op de juiste conversies met gebruik van banners, interactieve banners of video.  Vraag vandaag nog een offerte en start overmorgen met uw advertenties!

Advertentiedoelen:

  • Uw merk promoten
  • Productbekendheid
  • Meer verkopen
  • Meer leads genereren

Interesse? Creative Cookies helpt je graag verder om je Google Display Ads op te zetten. Wij zijn Google Display Ads gecertificeerd.