Wat-is-onze-aanpak
Onze focus ligt op meetbare resultaten.

In 6 stappen gaan we van A tot Z.

1

Kennismaking

We zijn zeer benieuwd naar jouw verhaal. Wie ben je, wat doe je, hoe doe je dat en waar wil je naartoe? En dan misschien wel de meest belangrijke vraag… Hoe kunnen wij jou helpen in het realiseren van bepaalde successen.
2

Project bespreking

Wanneer we weten hoe we kunnen helpen moeten we ook concrete punten in kaart brengen. Samen gaan we op zoek naar richtlijnen voor jouw project met duidelijke afspraken en verwachtingen.
3

Ontwerpfase

Nu gaan we naar de tekentafel en doen we ons ding waar we goed in zijn. We werken het project uit tot in detail en vervolgens bespreken we de vervolgstappen.
4

Project opstarten

Als alles is afgevinkt en jij bent tevreden gaan we het project opstarten. We zorgen voor een duidelijk communicatie m.b.t. de statusupdate en houden ook onze deadlines nauwkeuring in het oog.
5

Project realisatie

De leukste fase van het project; Resultaten opleveren. Alle afgesproken elementen zijn uitgewerkt en toegepast. Vanaf nu gaan we op zoek naar successen en impact creëren.
6

Project evaluatie

Allereerst bedankt voor uw vertrouwen in Creative Cookies! Het was een plezier voor ons om uw project te mogen realiseren. We gaan het volledige project evalueren en waar nodig optimaliseren.