Hoe kan ik meer leads aantrekken

Hoe kan ik meer leads genereren?

Hoe kan ik leads genereren? Een logische vraag waar bijna elk bedrijf of organisatie mee bezig is. En liefst goede leads die converteren naar betalende klanten. Gelukkig zijn er meerdere manieren om leads te genereren.

Potentiële leads bevinden zich op het moment van aankomst op je website in verschillende stadia. Terwijl de een zich in een oriëntatiefase bevindt, kan de ander al het hele proces hebben doorlopen, klaar om meteen de aankoop te voltooien.

Het begint dus met het aantrekken van de juiste bezoekers naar je website. Performante zoekmachine optimalisatie van je website in combinatie met goede content is fundamenteel. Combineer hiermee een aantal online advertentie campagnes die doelgericht zijn opgezet op basis van een gedefinieerde KPI en de basis is gemaakt.

Vervolgens gaat deze informatie doorstromen in de zorgvuldig geconfigureerde website analytics waar deze doelen en resultaten meetbaar zijn waardoor de data richting saleswaardige leads inzichtelijk zal worden.

Wat moet je doen voor een goede campagne?

Een gedetailleerd online marketingplan bevat de nodige informatie om elk onderdeel een toegevoegde waarde te geven. Een call-to-action knop op de website gaat verder dan een eenvoudige klik, het is een meetbaar instrument. Het aantal bezoekers is de start van een volledige funnel die leidt tot een effectieve aankoop.

Eenmaal we alle stappen hebben doorlopen gaan we van start met testen. We doen uitvoerige A/B testen om de verschillen in kaart te brengen om zo het hoogst mogelijke rendement te behalen.

Bij Creative Cookies is elk onderdeel een bewuste keuze geweest. We voorzien de nodige vervolgstappen om te komen tot een succesvol resultaat in het genereren van leads. Maar ons doel voor uw bedrijf is vooral helpen met het vinden van tevreden klanten.

Wat wil je nog lezen?

marketing automatiseren

Marketing automatiseren in 2023

Wat is marketing automatiseren? Marketing automatiseren is een noodzakelijk onderdeel van je marketingstrategie. Meer en meer bedrijven vinden hun weg naar marketing automatisering zodat personeel

Verder lezen »